Diensten van ATM Betonboringen

ATM Betonboringen is gespecialiseerd in het zagen, boren en frezen van beton en andere steensoorten ten behoeve van electra, water en installatiewerk. Daarnaast hebben wij ook ruime ervaring in de bijkomende werkzaamheden zoals het uithakken van door ons gezaagde sparingen. Deze bijkomende werkzaamheden horen ook tot de dagelijks werkzaamheden van ATM Betonboringen.

Wij beschikken over geschikte en professionele gereedschappen om bijna elk gat voor u te realiseren, zo boren wij gaten van 5 tot 500 mm, zagen wij sparingen in muren tot 40 cm dik en in vloeren tot 32 cm. Wij dragen in ons werk altijd de uiterste zorg voor netheid en we gaan dan ook niet eerder weg tot dat alles netjes is opgeruimd. Tijdens werkzaamheden in schone ruimtes zorgen wij altijd voor het juiste afdek materiaal.

Wilt u gebruik van de diensten van ATM Betonboringen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan voor de gewenste werkzaamheden.

Beton Boren

Beton zagen

Beton Frezen

Sloopwerken

Beton boren

Boringen voor het doorvoeren van leidingwerk, voor rioleringen, voor renovatieroosters of voor de afvoer van hemelwater. In steen, beton of natuursteen. ATM Betonboringen beschikt over proffessionele machines om op de juiste manier de boring te verzorgen. Op basis van het type werk bepalen we de juiste methode en het juiste gereedschap.

Vaak zal het boren met een watergekoelde diamantboor gebeuren. Dit zorgt voor minder geluidsoverlast, minder stof en een exacte diameter. De werkwijze is trillingsarm en voorkomt onnodige beschadigingen. Er kan ook sprake zijn van situaties waarin droogboren een betere keuze is.

Beton zagen

Alle soorten sparingen in diverse (natuur)steensoorten, beton en asfalt behoren tot de mogelijkheden van ATM Betonboringen.  De meeste zaagwerkzaamheden verrichten wij met watergekoelde diamantzagen. Natuurlijk kan het koelwater hierbij opgevangen en afgevoerd worden. Het is ook mogelijk tot beperkte diepte droog te zagen met stofafzuiging. Voordelen ten opzichte van hakwerk zijn; rechte zaaglijnen, geen onnodige beschadigingen, trillingsarm, minder geluidsoverlasten minder stof

Enkele toepassingen zijn: zaagwerk t.b.v. deur- en raamopeningen, trapgaten, liftschachten, hijsluiken, krimpvoegen en het zagen en/of renoveren van dilataties. Onze vloerzagen worden elektrisch aangedreven of door diesel, met roetfilter voor binnenwerk. Daarnaast kunnen we u ook helpen met vloerverwarming frezen of zagen, betonboringen en meer sloopwerk. Op basis van het type werk bepalen we de juiste methode en het juiste gereedschap

Sleuven frezen en zagen

Zoekt u naar hulp bij het sleuven frezen en zagen? Dan kan ATM Betonboringen u verder helpen. Het frezen/zagen van sleuven kunnen wij zowel droog met stofafzuiging als nat (diamant). De keuze van techniek is sterk afhankelijk van het te frezen materiaal. Nadat het sleuven frezen en zagen is afgerond zorgen onze medewerkers dat de bouwplaats na de werkzaamheden netjes en schoon opgeleverd wordt.

ATM Betonboringen kan voor u sleuven frezen. Enkele toepassingen van sleuven frezen:
Elektraleidingen
water-/gasleidingen
C.A.I.-kabels
Vloerverwarming

Wilt u gebruik van de diensten van ATM Betonboringen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan voor de gewenste werkzaamheden.


Neem vrijblijvend contact met ons op


Vraag een offerte aan

Slopen

Bij slopen zullen veel mensen denken aan het verstand op nul zetten en gaan! Echter bij ATM Betonboringen doen wij dat niet. Wij werken secuur en met ons verstand, tijdens sloopwerkzaamheden zit het gevaar meestal in een klein hoekje met alle risico van dien. Daarnaast is het zo wanneer er niet secuur gewerkt wordt er een kans bestaat dat er ongewenste schade opgelopen wordt aan onderdelen welke in tact dienen te blijven. Bij ATM Betonboringen denken wij aan uw veiligheid, ook na de sloopwerkzaamheden.

Wilt u nieuwe muren plaatsen maar kan dit niet vanwege obstakels? Geen zorgen, bij ATM Betonboringen bent u aan het goede adres! Neem vrijblijvend contact met ons op en wij kijken samen met u naar de beste oplossing voor uw probleem.

ATM Betonboringen is gespecialiseerd in sloopwerkzaamheden, door jaren ervaring op te hebben gedaan bij een werkgever kunnen wij dit nu voor onszelf toepassen en u de beste service bieden. Niet alleen het slopen van muren is waar onze kwaliteit ligt, maar vrijwel alles wat met slopen te maken heeft in de bouwsector. Zo bent u bij ATM Betonboringen ook aan het goede adres voor het slopen van uw badkamer of toilet en het gereed maken hiervan voor het plaatsen van de nieuwe inrichting.