Beton zagen

ATM Betonboring bestaat uit een vakkundig opgeleid team die gespecialiseerd is in alle denkbare zaagwerkzaamheden. Waarom moet u kiezen voor betonzagen? Betonzagen zorgt altijd voor een rechte zaaglijn zonder veel stofvorming. Mede daardoor is er minder kans op beschadigingen. Een andere voordeel is, zagen is zo goed als trillingvrij is. Daardoor wordt het geluidoverlast beperkt.

 

Wanneer u een nieuwe deur of raamopening wilt in een bestaande betonnen wand, kunt u kiezen voor wandzagen. Onze speciale wandzaagmachine kan door steen en beton zagen tot ruim een halve meter diep.

 

Wanneer er trapgaten in verdiepingsvloeren gezaagd moeten worden, kunt u kiezen voor vloerzagen. Ook is vloerzagen in te zetten bij het verwijderen van een vloer of een blokvorm. Zo kan het verwijderd worden zonder dat er gehakt of gebroken hoeft te worden.

Wij werken met verschillende zagen om een zo mooi en nauwkeurig mogelijk resultaat neer te zetten. Naast het resultaat vinden wij veilig en verantwoord zagen belangrijk. Daarvoor nemen wij de nodige veiligheidsmaatregelen. De jaren lange ervaring ziet u terug in ons werk.

Beton Boren

Beton zagen

Beton Frezen

Sloop Werken